top of page

VOKSEN-LEIRSKOLE

- Gjennom fjord og fjell, fra indre til ytre Nordfjord

Bli med oss på “Drømmeuke Nordfjord” (eller Nordfjord spesial)! En 5 dagers reise fra indre til ytre Nordfjord fullstappet med aktiviteter på fjorden og i fjellene. Tenk deg følelsen av en tre-retters middag på Gloppen fjord-hotell etter en lang dag på fjellet. Eller en dag på sjøen med RIB-båt, seiling og dra opp krabbeteiner som vi senere nyter langs bryggekanten. Eller kanskje nyte solnedgangen og en god drink på en liten øy helt for oss selv.

Nordfjord Spesial starter i Gloppen hvor vi har base på Byrkjelo og hovedfokuset vil være en lengre fjelltur i majestetiske omgivelser. Deretter vil vi dra mot ytre Nordfjord til en plass kalt Krokpollen, også kalt "Nordfjords best bevarte hemmelighet" av Redaktøren i Fjordabladet. Her opplever vi kystlivet på nært hold med hurtiggående båt, seilbåt, bading, og krabbefiske som vi senere nyter langs bryggekanten. Vi planlegger også å bestige Hornelen, som er Europas høyeste havklippe. 

Deretter drar vi til “Holmen den hvite perle” hvor vi er helt for oss selv. Her gjør vi som deltakerne i 71 grader nord fra 2020 og nyter en siste kveld sammen med en god middag, og kanskje opplever solnedgangen fra badestampen.

Datoer og Bestilling

bottom of page