top of page

LUKSUS-LEIR FOR VOKSNE

- Over fjord og fjell, frå indre til ytre Nordfjord
- Juli. "All inclusive"

Antall dager

5

Fysisk nivå

3/5

Risiko

2/5

Deltakere

6-12

Alder

18+

Pris

20 000,-

Vi opnar opp for ein heilt spesiell 5 dagers “leirskole for voksne” 26-31. juli med “all inclusive”. Ferda går fra indre til ytre Nordfjord, fullstappa av aktivitetar. 

Vi planlegg å gå på det ikoniske fjellet Eggenipa. I tillegg skal vi padle, segle, fiske, dra garn, nyte eit fjordcruice i hurtiggåande båtar, og mykje, mykje meir!

Denne leiren startar med to dager i Gloppen med fokus på fjell, støylar og natur. 

Vi dreg vidare til Krokpollen Kystleir, omtalt som «Nordfjords best bevarte hemmelighet» av lokalavisa Fjordabladet. Her utforskar vi kystlivet for fullt med aktivitetar på og ved sjøen. Vi gjennomfører ei historisk reise med båt, der vi vitjar krigsstillingar frå 2. verdskrig, og vi får oppleve landet sin 3. største eksportnæring, då vi skal stå på laksemerder. Vi skal under Europas høgaste havklippe, kanskje Norges eldste handelssted og mykje meir. 

Sist, men ikke minst, skal vi overnatte på “den hvite perle” som er ein svært spesiell og eksklusiv liten holme, som vi disponerar heilt for oss sjølv. Her gjere vi som deltakarane i 71 grader nord fra 2020, og nyt den siste dagen med ein god middag. Kanskje opplever vi solnedgangen frå badestampen?

Informasjonsskriv vil bli tilsendt i god tid før start.

Ved spørsmål ta kontakt på mail:
Nordfjordguiding@gmail.com

bottom of page