top of page

Overnatting

Vi leier ut et hus med to ulike etasjer som ligger sentralt i Byrkjelo.  

Underetasjen er en nyoppusset leilighet med 4 sengeplasser.

Overetasjen har totalt 10 soveplasser med nyoppusset bad og kjøkken. 

På tomten er det også en trehytte med mulighet for overnatting, jacuzzi, bordtennis, trampoline, buldrevegg og grillplass. 

Boligen ligger i et rolig byggefelt uten gjennomgangstrafikk.

Det er kort gangavstand ned til populære Bakar-Jon, matbutikk, bussholdeplass og Byrkjelo stadion. I tillegg er det mange flotte naturopplevelser i nærområdet.

Ellers anbefaler vi nydelige Byrkjelo Camping. Les mer nederst på siden.

Foto: Edvin-A Hugvik.

Underetasjen

Underetasjen er en nyoppusset leilighet med to soverom (4 soveplasser), stort bad med dobbel dusj, åpen kjøkken og stueløsning, og eget vaskerom.

Leiligheten har også tilgang på trampoline og jacuzzi rett utfor døren. I tillegg kan man ved avtale få tilgang på trehytte med overnattingsmuligheter, grillplass, bordtennis, buldrevegg m.m.

Overetasjen

Overetasjen har 5 køyesenger fordelt på fire soverom med totalt 10 soveplasser. Det er et eget TV-rom med Chromecast og nyoppusset bad med vaskemaskin og tørketrommel

Man kan også disponere en unik trehytte med to sengeplasser som henger i trærne rett bak huset. I tillegg kan man nytte seg av egen grillplass, jacuzzi, bordtennis, buldrevegg og trampoline.

Bassenget på Byrkjelo Camping med utsikt mot Eggenipa.jpg

Byrkjelo Camping

Vi anbefaler også overnatting på nydelige Byrkjelo Camping. Da bor man rett ved Bakar-Jon, og har kort gangavstand til matbutikk, bussholdeplass og Byrkjelo stadion.

 

 For mer informasjon og booking besøk Byrkjelo Camping sin nettsider her.

Foto: Edvin-A Hugvik.

bottom of page